دزمايه

درباره ما

 

 

شرکت خمیر مایه خوزستان در بهمن ماه سال 1380 فعالیت تولیدی خود را در شهرستان دزفول آغاز و محصول خود با نام تجاری دز مایه را روانه بازار مصرف داخلی و خارجی نموده است. این شرکت در حال حاضر با تولید بیش از 6000  تن خمیرمایه خشک در سال، سهم بسزایی در تامین خمیرمایه مصرفی کشور، تولید نان با کیفیت، سلامت جامعه و کاهش ضایعات نان دارد.

 

کارخانه این شرکت به جدیدترین و مدرن ترین دستگاه ها، ماشین آلات و تجهیزات خط تولید از سازندگان معتبر اروپایی مجهز بوده و با برخورداری از تکنولوژی روز اروپا (Frings Austria) و
بهره گیری از دانش، تخصص و توانایی کارشناسان داخلی، مشغول به کار می باشد.

 

آزمایشگاه کنترل کیفی مجهز و پیشرفته این شرکت وظیفه نمونه برداری از تمام مراحل تولید، از ورود مواد اولیه تا محصول بسته بندی شده نهایی، و انطباق نتایج بدست آمده با استانداردهای مورد نظر را بر عهده داشته و حداکثر تلاش و کوشش به عمل می آید تا محصولی بهداشتی و با کیفیت مورد رضایت مصرف کننده تولید شود.

 

همچنین، این شرکت جهت برخورداری از آخرین دستاوردهای تحقیقاتی روز دنیا در تولید خمیرمایه و به منظور کنترل مستمر کیفی محصولات خود، به عضویت رسمی موسسه تحقیقاتی خمیرمایه برلین آلمان در آمده و همه ماه نمونه محصولات تولیدی خود را برای آزمایش و بررسی کیفی به این مرکز ارسال می نماید.

این شرکت دارای گواهینامه های حلال، استاندارد ISO 9001-2008 از کشور آلمان و استاندارد ملی ایران بوده و در حال حاضر بیش از 90 درصد از محصول تولیدی خود را به کشورهایی همچون عراق، پاکستان، افغانستان، شمال آفریقا و کشورهای حوزه CIS صادر می نماید.

 

انواع بسته بندی

1-    بسته بندی 80 و 100 گرمی پر شده با گاز نیتروژن با یک سال ماندگاری

2-    بسته بندی 100، 125، 450 و 500 گرمی وکیوم با دو سال ماندگاری

3-    بسته بندی 10 کیلوگرمی کیسه ای با شش ماه ماندگاری

 

مشخصات محصول

 

پارامتر

مقدار در 100 گرم

مقدار ماده خشک

5/94 - 5/96 (گرم)

اسیدیته (pH)

4 - 6

کربوهیدرات

35 - 40 (گرم)

پروتيین

40 - 50 (گرم)

فسفات

2 - 3 (گرم)

خاکستر

4 - 8  (گرم)